top of page

Lezing 1
Veerkrachtig succesvol werkgedrag

Hoofdlijnen

In de lezing maak ik onderscheid tussen succesvol werkgedrag en Veerkrachtig succesvol werkgedrag.

Als een professional conform de beroepsbekwaamheden van het beroep dat hij/zij beoefent, in de praktijk laat zien dat hij/zij voldoet aan de kwalificaties, spreken we van succesvol werkgedrag.

 

Dit werkgedrag behoeft niet zondermeer gesteund te zijn door persoonlijke kwaliteiten die de persoon gedurende zijn/haar leven tot nu toe heeft ontwikkeld.. Het kan werkgedrag zijn dat ontstaan is uit enthousiasme, sociale volgzaamheid, imitatie of dwang.

Pas als persoonlijke kwaliteiten die passen bij de persoon, onderleggers zijn van het succesvol werkgedrag (de persoonlijkheid), spreken we van gezond, veerkrachtig succesvol werkgedrag. Die ontwikkelde persoonlijke kwaliteiten duid ik als kansen op succesvol gedrag.

In de lezing maak ik gebruik van anecdotes uit mijn eigen professionele leven om het belang van het biografisch perspectief op veerkrachtig succesvol werkgedrag te verduidelijken.

 

De lezing probeert de luisteraar te verleiden om na te denken over de eigen kansen op succesvol gedrag, de risico's en de beperkingen.

Het model Veerkrachtige professionele progressie wordt als hulpmiddel verduidelijkt.  

duur: 45, 60 of 75 minuten

kosten: € 275 plus reiskosten 

Contact

Wilt u overleg over deze lezing, mail ons wanneer wij met u contact kunnen opnemen via telefoon of video-conference

Wilt u deze lezing boeken en een offerte aanvragen,

klik dan op de boekings-button

bottom of page